Compounding & Masterbatch

 
Kunststoffen worden steeds belangrijker in ons dagelijks leven. Naast messen voor de recycling van kunststofafval, biedt KAMADUR industrial knives B.V. ook slijpservice en nieuwe messen aan voor de productie van nieuwe kunststoffen

KAMADUR industrial knives B.V. slijpt rotorfrezen (pelletizers) voor strenggranulatoren tegen een concurrerende prijs ongeacht de dimensies, het aantal tanden of de kwaliteit:
1.2379, 1.4112, HSS, ASP en ook Hardmetaal ingelegd.

 

Op speciale CNC-machines slijpen wij het complete tandprofiel na: 1 mm van de snijkant betekent ook dat het profiel 1 mm dieper wordt gestoken.
In tegenstelling tot andere aanbieders, behouden rotorfrezen die bij KAMADUR industrial knives B.V. zijn geslepen hun productiecapaciteit. Er wordt altijd een slijprapport gemaakt, zodat de frees gedurende zijn levensduur gevolgd kan worden. Mocht een rotorfrees met lagers en al ter slijping worden aangeleverd, dan worden deze voor het slijpen gecontroleerd en indien nodig in eigen huis vervangen.

 

Neem contact met ons op over de mogelijkheid van een proefslijping.

 

Voor nieuwe rotorfrezen, statormessen en granulatormessen geldt hetzelfde als voor onze slijpservice: kwaliteit tegen een concurrerende prijs.

 

Nieuwe frezen voor merken als C.F. Scheer, Rieter Automatik, IPS, Cumberland, Pelltec, Dreher en Accrapak bieden wij aan in materialen als:

  • 1.2379
  • 1.4112 (roestvrij)
  • HSS
  • ASP
  • Hardmetaal ingelegd

 

Voor verschillende merken hebben wij frezen op voorraad in Bleiswijk.
Statormessen zitten ook in het programma, ook met hardmetaal inleg i.p.v. uit vol hardmetaal om kosten te besparen.

 

De messen voor granulatoren als BKG, Gala, Coperion, Tecnova en Buss kunt u bij KAMADUR industrial knives B.V. bestellen. Wij zetten vaak een speciaal HSS materiaal in, wat gelijk is aan het materiaal van de machinebouwers. Hierdoor garanderen wij de standtijd van onze messen.
Ongeacht type en merk granulatoren dat u inzet, KAMADUR industrial knives B.V. kan altijd slijpservice en nieuwe messen aanbieden met als doel om kosten te besparen.

 
Send Query